NOUA Pompa de San Electrica Minut Baby - Hranirea bebelusului la superlativ

NOUA Pompa de San Electrica Minut Baby - Hranirea bebelusului la superlativ

Unul dintre cele mai importante aspecte ale cresterii bebelusului este hranirea sa. Copiii mici au la inceputul vietii 3 lucruri de facut: sa manance, sa doarma si sa se joace. Astazi vom vorbi despre cum noua pompa de san electrica Minut Baby poate imbunatati procesul de colectare a laptelui.

 

Pompa de San electrica Minut Baby

Pompa de san este un instrument extrem de important pentru o mama moderna. Este un dispozitiv eficient de colectare a laptelui matern, laptele fiind extras rapid si fara durere pentru mama. In ultimii ani, aceste dispozitive au devenit din ce in ce mai confortabile si, astfel, mai populare. Pompa electrica functioneaza cu baterii sau acumulatori cu alimentare la priza si are o viteza mai mare de functionare,  fiind practica in utilizare si avand o durata de colectare redusa.

Printre cele mai populare beneficii ale pompei de san electrica se numara: timpul rapid de extragere a laptelui; faptul ca poate fi operata usor, chiar si cu o singura mana; faptul ca poate fi transportata usor, cantarind putin; economia de efort, in special in cazul mamicilor care au o lactatie crescuta; facilitarea utilizarii datorata tehnologizarilor.

Am vrut sa cream un dispozitiv cat mai bun din punct de vedere al sigurantei. Cupa si palnia sunt fabricate din silicon fara BPA, astfel ca nu exista pericol de iritare a sanilor sau de contaminare a laptelui.

Pompa de san electrica Minut Baby vine cu un design inovator. Aceasta are un design unic al supapei de aer-lichid care previne refluxul de lapte.

Pe partea de tehnologizare, Minut Baby a introdus in noul sau model de pompa multiple functii care sa eficientizeze extragerea laptelui si confortul mamicii in timpul procesului. Pompa de san Minut Baby are 9 trepte pentru stimularea lactatiei si 9 trepte pentru colectarea laptelui. Astfel, fiecare mamica isi poate seta dispozitivul in functie de propriul sau ritm corporal.

 

pompa de san electrica minut baby nou

 

Cunoastem faptul ca mamicile moderne au si o cariera astfel ca alaptatul trebuie sa dureze cat mai putin timp posibil. De asemenea, colectarea laptelui poate fi extrem de rapida, permitandu-I mamei sa extraga suficient pentru urmatoarele mese ale bebelusului fara a fi stresata sau a se simti vinovata ca este la servici si nu poate fi prezenta in persoana pentru a-l hrani pe cel mic.

De asemenea, pompa de san electrica Minut Baby are si functie de masaj. Sanii mamei nu vor fi supusi numai operatiunilor de colectare a laptelui, ci si unui masaj care sa ofere relaxare si alinare.

In plus, pompa este dotata cu ecran cu afisare LED. De asemenea, ea poate fi actionata prin atingere. Tehnologia de tip Touch incorporata in unitatea de comanda permite astfel operarea usoara si vizuala a dispozitivului.

Pe zona de autonomie, pompa ofera avantaje considerabile. Aceasta poate fi actionata electric, in pachetul produsului fiind inclus un adaptor pentru priza si un cablu USB. De asemenea, pompa functioneaza si pe acumulator, astfel ca se poate folosi in deplasare cu bateria incarcata sau direct conectata la priza sau la alt dispozitiv cu iesire USB.

Pe langa aceste avantaje, odata cu pompa vine un set complet de biberon format din biberon de 150 de mililitri, tetina din silicon, stativ si capac pentru biberon.

Speram sa te bucuri de aceasta pompa de san si sa iti fie folositoare.

 

Avantajele Pompei de San Electrice Minut Baby:

  • Atunci cand am creat-o am luat in calcul sanatatea, astfel ca am utilizat materiale sigure.
  • Ne-am gandit la timpul tau, astfel ca am introdus functii care sa permita colectarea rapida a laptelui.
  • Am vrut sa ai confort cat mai sporit si am creat un design ergonomic si am introdus functia de masaj. Pompa este usor de folosit, avand incorporata tehnologie touch.
  • Ne-am gandit si la bugetul tau si am introdus pompa in magazin la un pret, credem noi, extrem de avantajos.
  • Pentru calatoriile si drumurile cu cel mic, am introdus posibilitatea de operare pe acumulator si un set complet cu biberon, astfel incat sa poti hrani bebelusul oricand si oriunde.

 

Ca de la un parinte la alt parinte, iti dorim multa sanatate si fericire pentru tine si copilul tau!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!