Conul de ureche - Alegerea perfecta pentru igiena urechilor

Conul de ureche - Alegerea perfecta pentru igiena urechilor

Ca și istorie CONUL PENTRU URECHE, denumit și lumânare pentru ureche, este folosit de mii de ani în multe părți ale lumii. A fost folosită de către multe civilizații antice, cum ar fi aztecii, grecii, romanii, vechii egipteni și alte populații, nu numai pentru igiena urechilor, ci și pentru purificarea spirituală.

Conul pentru urechi Minut ajută la prevenirea acumulării de ceară și sprijină eliminarea acesteia, contribuind astfel la restabilirea presiunii urechilor, de exemplu după petrecerea timpului în munți, zbor sau scufundări.

Efectul purifiant ajută la restabilirea condițiilor de auz, cum ar fi bâzâit, fluierat, zgomote de fundal, pierderi de auz și senzație de blocare a urechii.
Este recomandat pentru adulți, în special pentru persoanele care lucrează în medii cu praf, pentru cei care suferă de exces de ceară în urechi și pentru persoanele care folosesc aparate auditive externe.

De asemenea, ajută la eliminarea oricărei cantități de apă reziduală în canalul urechii după înotul în mare sau în piscină.
Folosire: ca măsură normală de igienă și în caz de hiper-secreție, folosiți conuri la fiecare 2 săptămâni. În cazul dopurilor, se recomandă folosirea de 2 ori /săptămână. Folosiți ambele conuri în cadrul aceleiași ședințe.

Atenție: folosiți produsul doar în prezența unui alte persoane capabile să vă supravegheze cf instrucțiunilor. Persoanele cu mișcări involuntare ar trebui să evite folosirea produsului.

https://www.eminut.ro/conuri-pentru-igiena-urechilor/

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!