Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.eminut.ro.
Folosirea acestui site implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la Termenii si conditiile de utilizare si a Politicii de confidentialitate. 
De aceea, va rugam sa studiati cu atentie aceste conditii generale.

Proprietarul acestui site este VISION TRADING GRUP SRL
In cuprinsul acestor Conditii generale proprietarul va fi denumit generic eminut.ro.
Eminut.ro isi rezerva dreptul de a actualiza/schimba/modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. 
Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

Va multumim.


I. Termeni si conditii de utilizare 
II. Politica de confidentialitate


I. Termeni si conditii de utilizare

I.1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.eminut.ro, incluzand in aceasta notiune texte, fotografii, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.eminut.ro si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. 
Folosirea fara acordul eminut.ro scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

www.eminut.ro asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al www.eminut.ro


I.2. Legaturi catre alte site-uri

www.eminut.ro nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.eminut.ro. 
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

I.3. Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului www.eminut.ro  pentru cumpararea de produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la www.eminut.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site. 
De asemenea, www.eminut.ro respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail din partea www.eminut.ro.

I.4. Responsabilitati privind produsele comercializate

www.eminut.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.
www.eminut.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
Produsele livrate de www.eminut.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, www.eminut.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta www.eminut.ro in maximum 48 de ore de la primirea/livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie analizata pentru rezolvare.

www.eminut.ro nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete. 
De asemenea, www.eminut.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.


I.5 Declinarea responsabilitatii

a. Privind informatiile www.eminut.ro comercializeaza produse, originale si de calitate. 
Prezentarea unor produse (texte si imagini) provin de la furnizorii de astfel de produse, cu care www.eminut.ro  are contract. Imaginile sunt proprietatea eminut.ro

De asemenea, www.eminut.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte informatii legate de produse, direct sau indirect. 
In cazul in care preturile sau alte informatii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.eminut.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre problema aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

b. Privind disponibilitatea produselor comercializate 
www.eminut.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care aceasta va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile din alte motive. Aparitia unei astfel de situatii va fi comunicata in cel mai scurt timp clientului care a lansat o comanda care cuprinde produse in aceasta situatie. 

c. Privind acesarea site-ului 
www.eminut.ro nu garanteaza ca site-ul, server-ul pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.eminut.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. 
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.eminut.ro, fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea /accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.


I.6 Securitatea datelor pesonale

In ce priveste confidentialitatea datelor si informatiilor culese de www.eminut.ro va rugam sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate.


1.7 Drept aplicabil. Mod de solutionare litigii

Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane. 
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail). 
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul VISION TRADING GRUP.

1.8 Dispozitii finale

Prin lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

1.10 Contact - sediu social

SC VISION TRADING GRUP SRL

Str. Agatha Barsescu, nr. 13, sector 3, Bucuresti

CIF RO11059852; Reg.Com. 40/9516/1998

Tel: +40.788.920.108; fax: +40.316.900.971; email: office@eminut.ro

IBAN: RO74 BACX 0000 0011 6777 5001

UNICREDIT BANK

Actualizat: 01.03.2018


II. Politica de confidentialitate

www.eminut.ro este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre utilizatorii site-ului. Acest document reglementeaza modul in care www.eminut.ro utilizeaza aceste informatii. 
Prin utilizarea site-ului www.eminut.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor, prezentata in cele ce urmeaza.

II.1. Definitii 
a. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; 
b. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea; 
c. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese; 
d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice; 
e. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; 
f. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date; 
g. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari; 
h. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila; 
i. date de tip « business contact » date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal; 
j. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

II.2. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatea S.C. VISION TRADING GRUP SRL, procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Societatea noastră are sediul in Strada Macului nr.17 loc. Chitila, jud. Ilfov , fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J40/9516/1998, având Cod Unic de Înregistrare RO 11059852. 

Politica de confidențialitate descrie tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind serviciile societății noastre respectiv produsele, ofertele noastre precum și despre cele mai noi evenimente științifice.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau membru al website-ului S.C. VISION TRADING GRUP SRL. (www.eminut.ro)

 

S.C. VISION TRADING GRUP SRL se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor precum si Legea 190/2018 pentru punerea in aplicare a Regulamentul UE 679/2016.  

 

II.3. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru a avea acces la serviciile/produsele/evenimentele noastre, vi se va solicita furnizarea acestor date în timpul unui proces de înregistrare sau pentru plasarea comenzilor de produse sau servicii.

Prin urmare, colectăm date cu caracter personal prin crearea sau actualizarea contului pe care îl înregistrați pentru utilizarea website-ului.

Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea înregistrării unui cont și, în consecință, la imposibilitatea accesării serviciilor/produselor/evenimentelor noastre.

Datele solicitate pot include: numele complet, numărul de telefon, adresa de e-mail, domiciliul sau reședința, adresa de facturare, adresa de livrare.

 

II.4. SCOPURILE PRELUCRĂRII

Activități comerciale de vânzare, respectiv pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și S.C. VISION TRADING GRUP SRL (preluarea, validarea, expedierea, facturarea comenzii, informarea asupra stadiului comenzii, returnarea produselor).

Îndeplinirea obligațiilor legale ale societății noastre în contextul realizării operațiunilor de vânzare (obligații financiar-fiscale).

 

Reclamă, marketing și publicitate: pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (poștă, email, sms) a informărilor comerciale privind produsele/ ofertele/evenimentele noastre.

În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, a diverselor analize sau raportări privind modul de funcționare al site-ului sau a preferințelor de consum ale vizitatorilor site-ului.

 

 

II.5. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

Prelucrarea este necesară pentru încheierea unui contract (în ceea ce privește operațiunile de vânzare, furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale).

Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale (în ceea ce privește operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale societății conform normelor fiscale, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a vă putea oferi serviciile prin intermediul site-ului)

Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email sau prin accesarea opțiunii de dezabonare prin accesarea secțiunii ”Contul meu”.

Interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site. Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.  

 

II.6. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

VISION TRADING GRUP SRL prelucrează datele cu caracter personal doar pe perioada necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate.

În cazul operațiunilor de vânzare, prelucrarea datelor se va efectua pe întreaga perioadă a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale ale societății în materie financiar- contabilă/arhivare.

În cazul prelucrării datelor în baza contului de utilizator sau a consimțământului privind transmiterea de informări, datele vor fi prelucrate până la momentul dezactivării contului, respectiv până la momentul dezabonării dumneavoastră. Ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor cu caracter personal, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

În cazul prelucrării datelor exclusiv în baza solicitării dumneavoastră de furnizare de newsletter privind ofertele/evenimentele noastre, prelucrarea se va efectua numai până la momentul dezabonării dumneavoastră.

 

II.7. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, VISION TRADING GRUP SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul site-ului, precum societăți de curierat, furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de marketing, ori la solicitarea organelor fiscale sau alte autorități competente de control.

Datele cu caracter personal nu vor fi transferate în state din afara Uniunii Europene.

 

II.8. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la VISION TRADING GRUP SRL, la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către VISION TRADING GRUP SRL și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;

Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la VISION TRADING GRUP SRL rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;

Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la VISION TRADING GRUP SRL, ștergerea datelor dumneavoastă cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de serviciile de vânzare și de utilizare a contului. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care VISION TRADING GRUP SRL are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu, în cazul vânzării de produse/înregistrarea operațiunilor contabile.

 

Datele pot fi șterse în următoarele situații:

- acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

- în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

- în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

- în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

- în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

- datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.

 

Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la VISION TRADING GRUP SRL restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:

 

1. (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră;

 

2. (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării;

 

3. (iii) VISION TRADING GRUP SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

 

Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

 

Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către VISION TRADING GRUP SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

 

Dreptul la opoziție, reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care VISION TRADING GRUP SRL are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;  

 

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

 

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către VISION TRADING GRUP SRL.

 

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

II.9. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

VISION TRADING GRUP SRL. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri.

Vă informăm că sunteți deplin responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor înregistrate pe acest site, precum și pentru oricare și toate înregistrarile realizate pe contul dumneavoastra. Prin prezenta consimțiți să notificați în scris reprezentanții VISION TRADING GRUP SRL indicați în cuprinsul acestei Politici de confidențialitate, cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră și respectiv a contului dumneavoastră. VISION TRADING GRUP SRL nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu rezultat ca urmare a neîndeplinirii acestor obligații de către dumneavoastră.

 

II.10. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Conținutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative vă vom informa depre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

 

II.11. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre prezenta Politică de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la următoarea adresa: Str. Macului, nr. 17, comuna Chitila, jud. Ilfov, sau prin e-mail la adresa: office@eminut.ro.


Inscriere newsletter