Cum Cumpar

Pentru a putea cumpara din magazinul nostru online e necesar sa va creati un cont de client ori puteti opta pentru o comanda rapida, care nu necesita crearea unui cont.

Datele pe care le introduceti la inregistrare trebuie sa fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale si pentru a putea fi contactati de un reprezentant de vanzari pentru verificarea comenzii si mai departe de catre curier pentru livrare. Va rugam sa verificati inainte de finalizarea comenzii daca adresa de email, adresa de livrare sau numarul de telefon sunt scrise corect, in caz contrar nu veti primi informare despre statusul comenzii, ori comanda dvs. nu va putea ajunge la adresa solicitata.

Dupa ce va creati un cont, va puteti bucura de o experienta de cumparaturi completa pe www.eminut.ro. 

Produsele dorite le gasiti usor, fie selectand din meniul principal categoria care va intereseaza, fie cautand dupa nume, brand, producator etc., folosind bara de cautare din partea de sus a paginii. Daca dati click pe produs veti vedea informatiile detaliate.

Lansarea comenzii prin intermediul site-ului www.eminut.ro este metoda pe care noi o recomandam deoarece:

  • Ne ajuta sa identificam clar produsele selectionate si cantitatile dorite;
  • Ora comenzii, precum si datele dvs. de livrare sunt certe, eliminandu-se astfel erori ce pot aparea in conversatiile telefonice;
  • Puteti vizualiza in orice moment stadiul comenzii dumneavoastra, accesand-va contul.
  • eMinut efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid Fan Courier, Sameday sau Cargus, iar costul de transport este 19 lei sau prin Easybox la costul expeditiei de 11.99 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit!

Pentru comenzi telefonice sunati la numerele de telefon:  +40.788.920.108; +40.730.649.383

Comenzi sau informatii suplimentare pe email la adresa: office@eminut.ro


Inscriere newsletter