Cum Cumpar

Pentru a putea cumpara din magazinul nostru online e necesar sa va creati un cont ori puteti opta pentru o comanda instant, care nu necesita ccrearea unui cont.
Datele pe care le introduceti la inregistrare trebuie sa fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale si pentru a putea fi contactati de un reprezentant de vanzari pentru verificarea comenzii. 
Dupa ce va creati un cont, va puteti bucura de o experienta de cumparaturi completa pe www.eminut.ro. 

Produsele dorite le gasiti usor, fie selectand din meniul principal categoria care va intereseaza, fie cautand dupa nume, brand, producator, etc., folosind modulul de cautare din partea de sus a paginii. Daca dati click pe produs veti vedea informatiile detaliate.

Lansarea comenzii prin intermediul site-ului www.eminut.ro e metoda pe care noi o recomandam deoarece:

  • Ne ajuta sa identificam clar produsele, cu toate caracteristicile lor particulare;
  • Ora comenzii, precum si datele dvs. sunt certe, eliminandu-se astfel erori ce pot apare in conversatiile telefonice;
  • Puteti vizualiza in orice moment stadiul comenzii dumneavoastra, accesand-va contul.
  • eMinut efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid Urgent Curier, iar costul de transport este calculat in functie de localitate.
  • Livrarile in localitatile care nu sunt cuprinse in aria de acoperire Urgent Curier se pot efectua contra unei sume suplimentare in functie de kilometri parcursi.
  • Lista zonelor acoperite de firma de curierat o puteti vizualiza aici: https://www.urgent-curier.ro/articol/162/agentii-teritoriale

Pentru comenzi telefonice sunati la numerele de telefon:  +40.788.920.108; +40.730.649.383


Inscriere newsletter