Tehnologia Afib care detecteaza Fibrilatia Atriala si ajuta la preventia accidentelor vasculare

Tehnologia Afib care detecteaza Fibrilatia Atriala si ajuta la preventia accidentelor vasculare

Tensiunea arteriala este unul dintre cele mai bune instrumente de verificare a starii de sanatate. Este un numar pe care il tinem minte si pe care il putem monitoriza constant.

In cazul in care valorile tensiunii arteriale sunt crescute, peste 140/90 milimetri coloana de mercur (mm Hg), vorbim de hipertensiune arteriala, o afectiune care, netinuta sub control, creste riscul de infarct de miocard, accident vascular cerebral, insuficienta cardiaca, boala renala sau moarte subita.

Aproape unul din trei adulti are tensiune arteriala crescuta, informeaza expertii de la Harvard Medical School. In Romania, rezultatele preliminare ale studiului SEPHAR III, desfasurat de Societatea Romana de Hipertensiune, arata ca aproape jumatate (49,5%) dintre romani cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani sufera de hipertensiune arteriala. Situatia este si mai ingrijoratoare in Bucuresti, sustin reprezentantii Societatii Romane de Hipertensiune, unde prevalenta bolii depaseste media nationala, adica atinge procentul de 50,6%.

Principala complicatie a fibrilatiei atriale este accidentul vascular cerebral. In fibrilatia atriala, contractiile haotice ale atriilor pot face ca sangele sa stagneze in atrii si sa formeze cheaguri. Dacă un astfel de cheag pleaca din inima poate ajunge sa circule intr-o artera care hraneste creierul. Acolo ar putea bloca fluxul de sange, provocand un accident vascular cerebral.


NOU! REVOLUTIONAR! Tensiometru digital Minut pentru brat cu tehnologie Afib detecteaza Fibrilatia Atriala si ajuta la preventia accidentelor vasculare!

www.eminut.ro/tensiometru-digital-minut-pentru-brat-afib

Tensiometrul automat foloseste metoda oscilometrica pentru masurarea tensiunii. Aparatul detecteaza miscarea sangelui prin artera brahiala si converteste aceasta
in valorile ce apar pe ecran.

Nu uita! "Activitatea fizica si pierderea in greutate pot ajuta la scaderea si mentinerea unei tensiuni arteriale sanatoase", declară dr. Huang.

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!