Rolul aerosolilor în tratarea răcelilor sau altor afecțiuni ale familiei tale

Rolul aerosolilor în tratarea răcelilor sau altor afecțiuni ale familiei tale
Terapia cu aerosoli este din ce în ce mai folosită de către medicii români în tratarea infecțiilor căilor respiratorii superioare cu preponderență în cazul copiilor mici și al preșcolarilor.

Nebuluzatorul ultrasonic cu membrană mesh Minut este recomandat să fie folosit în afecțiunile care se manifestă prin tuse, respirație dificilă sau rinoree, însănătoșirea pacientului survenind mai repede decât în cazul administrării clasice de medicamente. 

Aerosolii ajută prin fluidizarea mucusului din plămâni, făcând posibilă eliminarea mucilor prin tuse și suflarea nasului și totodata relaxează mușchii căilor respiratorii astfel încât să intre o cantitate mai mare de aer în plămâni.

Nebulizatorul ultrasonic cu membrană mesh Minut transformă medicamentul din forma lichida în suspensie formată din particule foarte fine și care sunt inhalate în plămâni cu ajutorul unei măști sau a unui ajutaj. Nebulizatoarele Minut sunt eficiente mai ales în tratamentul copiilor cu astm, însă și adulții sau copiii mici cu probleme respiratorii, răceli, sinuzite sau afecțiuni pulmonare și din sfera ORL beneficiează de avantajele sale. Sunt folosite cu precadere când trebuie administrate doze mari de substanțe inhalatoare, terapia folosind nebulizatorul fiind deseori numită “tratament respirator”.

Este foarte important să se respecte întocmai medicamentația prescrisă de medic, dozele și modul de combinare al medicamentelor. 

Ce trebuie să știi înainte să folosești nebulizatorul?

- Înainte de începerea tratamentului, spală mâinile cu săpun și usucă-le bine.
- Măsoară cu atenție doza de medicament prescrisă. Folosește instrumente dozatoare sterile(ex. seringi) pentru a fracționa medicamentația.
- Copilul mai mare va sta pe scaun, cu spatele drept, cel mic poate sta în poala unui părinte iar masca se fixeaza bine pe față.
- Respirația trebuie să fie înceată și adâncă. Inhalarea aerosolilor este completă și eficientă dacă fiecare respirație a copilului face ca suspensia de particule să dispară.
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!