Ramaneti Activi si Iarna

Ramaneti Activi si Iarna

Iarna vine la pachet cu dureri reumatice, cazaturi, articulatii intepenite sau pur si simplu disconfort. Pentru o persoana activa, sportul reprezinta ceva foarte important in viata sa. Un om activ va face sport fara sa fie nevoie sa isi puna acest lucru in lista rezolutiilor de anul nou. Nu toti facem sport in mod regulat, insa atunci cand facem, vrem sa avem siguranta si confort.

 

Genunchiere Minut

genunchiere minut

Gama noastra de genunchiere va va ajuta sa ramaneti activi.

Genunchierele din neopren sunt excelente pentru cei cu probleme la genunchi. Le recomandam deoarece acestea  protejeaza genunchii dupa o eventuala operatie. Avantajul designului genunchierelor de neopren este ca permit genunchiului sa respire. De asemenea, ajuta la mentinerea temperaturii in zona rotulei.  

Genunchierele elastice sunt utilizate pentru a intari musculatura articulatiei si a obtine o compresie sustinuta si prelungita.

 

Gleznierele Minut

glezniera minut

Gleznierele noastre va vor ajuta sa va ameliorati starea provocata de entorse, fracturi si alte probleme articulare. Vin in 2 bucati per cutie si in 3 marimi posibile: S, M, L.

Glezniera elastica Minut este compusa din spandex (80%) si elastic (20%). Este deschisa la varf si calcai, neavand sistem de inchidere. Este indicata in caz de traumatisme ale gleznei, dupa interventii chirurgicale la nivelul gleznei si articulatiei tibiotarsiene, dupa indepartarea aparatului gipsat, laxitatea ligamentelor, lovituri, entorse si contuzii din practicarea sportului, dureri acute si cronice, suprasolicitare, dureri provocate de frig, artrita.

Glezniera din neopren  Minut are rolul de a furniza tratament terapeutic pentru durerea de mușchi. Este indicata in tratarea afectiunilor articulatiei, pastreaza caldura corpului si alina durerea. Produsul este dotat cu sistem de prindere ușor de utilizat si poate fi spalat.

Pe langa rolul de tratare a afectiunilor, gleznierele noastre ofera suport in cazul practicarii de activitati sportive.

 

Mansete Minut

manseta minut

Mansetele Minut ofera atat asistenta pe partea de ameliorare a afectiunilor incheieturii cat si confort sporit in cazul in care mergeti la sala si ridicati greutati.

Manseta din neopren Minut furnizeaza o senzatie confortabila de presiune pe articulatii, comprimare care ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si de asemenea la pastrarea caldurii. Iritatia pielii este exclusa, datorita acestui material conceput sa absorba excelent umezeala. In plus, prin forta de compresie pe care o exercita asupra articulatiei, ofera acesteia suport si protectie. Produsul vine in 3 marimi (S, M, L) si costa 30,2 lei.

Manseta elastica Minut reprezinta o solutie eficienta  pentru prevenirea tratamentului in caz de lovituri, entorse, contuzii din practicarea sportului si suprasolicitarii, dureri acute si cronice, stari post traumatice si postoperatorii. Ca si compozitie, manseta este facuta din elastic (20%) si spandex (80%). Pretul sau este de 14 lei.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!