Aspiratorul nazal Minut Baby desfundă ușor nasul bebelușului tău

Aspiratorul nazal Minut Baby desfundă ușor nasul bebelușului tău

Unul din cele mai neplăcute lucruri pentru un bebeluș sau un copil este să aibă nasul înfundat. În fond și noi, adulții, ne simțim ciudat când trebuie să respirăm pe gură. Imaginează-ți pentru un bebeluș cât de rău este, pentru că el nici nu îți poate spune ce îl deranjează. Deci, un năsuc înfundat poate să fie cauza acelor scâncete și plânsete care nu se mai opresc.

Noi am reușit să găsim destul de repede soluția. Un ajutor încă de la început a fost aspiratorul nazal cu 2 capete anatomice din silicon Minut Baby. Brandul acesta este unul dezvoltat de noi tocmai pentru a ajuta părinții care vor să ofere o îngrijire cât mai completă copiilor lor, asemenea nouă.

Aspiratorul nazal cu 2 capete anatomice din silicon Minut Baby este conceput ca să faciliteze curățarea căilor respiratorii ale bebelușului. Aspirarea se face bucal sau prin conectare la aspiratorul casnic. Exact, la aspiratorul cu care facem curat prin casă. Produsul de la Minut Baby este special conceput ca să împiedice mucozitățile să pătrundă în aspirator.
Aspirator nazal Minut Baby, 2 varfuri de silicon, aspiratie 2 in 1
 

De ce acest aspirator nazal deși mai există și alte tipuri?

Tipuri de aspirator nazal

Bineînțeles că am putea folosi și cel mai întâlnit tip de aspirator nazal, anume cel cu pompă, în formă de pară. Este ieftin, ușor de găsit, bun pentru mucusul subțire și probabil chiar ai unul în casă. Și noi avem, pentru că și nouă ni s-au aspirat nasurile cu acest tip de aspirator când eram mici. Dezavantajele acestui tip de aspirator nazal sunt dificultatea curățării și puterea mică de aspirație. În plus, ar fi indicat să fie folosit o singură dată. În timp, în interiorul parei se pot dezvolta mucegaiuri din cauza faptului că nu se poate curăța perfect.
aspirator nazal cu aspiratie bucala Minut Babyaspirator nazl tip para Minut Baby
 

Am întâlnit și aspiratoare nazale cu aspirație umană. Adică este acționat chiar de gura părintelui. Știu că poate părea...cel puțin ciudat, însă acest tip de aspirator este proiectat să separe mucusul copilului de gura părintelui. Separarea este făcută de un rezervor special plasat pe tub. Acest tip de aspirator nazal oferă control asupra absorbției și este ușor de curățat, dar este un pic mai complicat de folosit și poți risca să contactezi o răceală dacă îl folosești.

Aspirator nazal Minut Baby - eficiență maximă

Cel mai eficient aspirator nazal ni se pare cel care se poate conecta la aspiratorul de casă. Și noi oferim un produs de la brandul nostru propriu, Minut Baby. Acesta oferă două tipuri de aspirare: bucală și prin conectare la aspirator. Este practic, 2 în 1. Acest produs de la Minut Baby vine cu două capete anatomice și un tub flexibil din silicon. Este accesorizat și cu o piesă pentru gură, un recipient extern și unul intern. În plus, la comandarea acestui produs veți primi și conectorul pentru aspirator. Aspiratorul nazal este ușor de folosit, are putere constantă de absorbție și este ușor de curățat. De asemenea, spre deosebire de alte aspiratoare nazale, previne apariția otitelor, sinuzitelor și a altor infecții aferente căilor respiratorii. Recomandăm a se folosi la indicația medicului și evitarea utilizării in exces.
Aspirator Nazal Minut Baby - Conceput pentru a impiedica mucozitatile sa intre in aspirator! 2 in 1 - aspirare bucala sau prin conectare la aspiratorul casnic.
 

Bineînțeles că oferim mai multe tipuri de aspiratoare nazale, alegerea produsului eficient vouă, vă aparține în totalitate.

 

Vă invităm să descoperiți mai multe produse de puericultură pentru bebeluși și copii de la brandul nostru, Minut Baby.

 

Nu-i așa că și voi ați fost crescuți cu aspiratorul nazal cu pompiță? Voi cum acționați până acum când copilul avea nasul înfundat?

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!