Află ce beneficii îți aduce Umidificatorul Minut Baby

Află ce beneficii îți aduce Umidificatorul Minut Baby

Îți aminești de clipele minunate pe care le-ai trăit dis-de-dimineață pe o plajă aproape goală de mare? Sau de cele petrecute lângă o cascadă? Sau poate acele percepții simțite înaintea unor furtuni de vară? Sau la felul cum te-ai simțit în momentul unei incursiuni într-o salină naturală?

In mai toate cazurile amintite mai sus, primul lucru care îți vine în minte este acela a aerului curat și  înviorător.  Aer pe care îl găsim la discreție în asemenea decoruri naturale sau momente ale zilei, uneori greu de atins din cauza programului omului modern, adesea prins în hățisul problemelor cotidiene asociate traiului citadin.  Aer care, este indispensabil unui proces respirator care să asigure o bună funcționare a fiecărei celule a creierului, inimii, plămânilor, al întregului corp. Deci sănătatea acestui om modern este câteodată atât de știrbită de toate impedimentele vieții în aglomerație urbană ce presupune nivel ridicat de noxe și alergeni, stres și... ioni pozitivi. Da, ionii pozitivi care sunt produși și transportați de praful și aerul viciat al străzilor pânâ în cea din urmă redută a fiecarui om – locuința sa.

Care este povestea acestor ioni pozitivi și de ce nu, a contrapartidei lor – ionii negativi?

Să revenitm la primele rânduri ale acestui articol. La ideea de surse naturale. Adică acolo unde leagănul vieții este susținut de prezența ionilor negativi prin mecanisme naturale, în special datorați existenței vaporilor de apă. Acești vapori pe care reușim să-i percepem la oraș mai mult de abia  pe fondul accentuarii instabilității atmosferice. De aceea este atât de eliberatoare de stres la nivel mental și de revigorantă  pentru corpul omenesc și respirație o ploie de vară, venită ca o compensare  după o perioadă cu multă agitație la nivel de grade în termometru și de activitate intensă diurnă și individuală.

 În concluzie, în interiorul colectivităților mari de oameni , cantitatea de ioni pozitivi (în ciuda numelui  lor mai ”optimist”☺ , denumirea lor se referă, de fapt,  la acțiunea definită în tratatele de fizică și chimie) predomină, în defavoarea cantității celor negativi -  susținătorii vieții.

Din fericire, gândirea umană a reușit să suplinească acest neajuns în timpurile actuale, inventând un dispozitiv capabil să furnizeze aerul bogat în vapori de apă și ioni negativi în interiorul propriului cămin. Adică în casa unde, de la nou-născut până la cei mai în vârstă, fiecare  își petrece aproximativ jumătate din timpul unei zile.  Acest dispozitiv care, la început avea doar funcție de umidificare. Și care ulterior a primit și un mecanism de ionizare. Dar mai nou, a reușit să integreze și un sistem de iluminare, de cromoterapie și unul de aromoterapie. Acest dispozitiv este umidificatorul modern.

Cum ar fi dacă ai putea utiliza același umidificator pentru a-i asigura atmosfera vitală micuțului tău cel puțin 10 h non-stop (condiție necesară ar fi să dispună de un rezervor de 2,8L) și pentru a-i servi drept lampă de veghe în timpul nopții?

Sau cum ar fi să ai acest aparat cu un design elegant  pentru oricare dintre camerele  locuinței tale pentru umidificare, ionizare, lumină LED ambientală  sau aromoterapie? 

Pentru a putea beneficia de aceste avantaje într-un singur aparat vă sugerăm Umidificatorul Minut Baby - umidificator ultrasunete, cu ionizare, lampa de veghe si aromoterapie.

                                                    

Postarea urmatoare

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!