Cum ne poate influența aromaterapia și cromoterapie?

Cum ne poate influența aromaterapia și cromoterapie?

Cu vietile ocupate pe care le ducem nu e de mirare ca uneori ne simtim stresati. De aceea este esential sa gasesti un pic de "me time" in viata de zi cu zi pentru a-ti mentine starea de bine.

Timp de milenii, oamenii au folosit plantele ca remedii naturale pentru diferite afectiuni. Uleiurile esentiale, extrase din plante, reprezinta o modalitate naturala si dovedita stiitific, care ajuta la reducerea simptomelor de stres, anxietate si la restabilirea unui echilibru sanatos. Fara efecte secundare, sunt o solutie buna pe termen lung pentru cei care sufera de aceste afectiuni. Uleiurile esentiale pot fi folosite impreuna cu minunatul difuzor pentru aromaterapie și cromoterapie Minut.

difuzor arome minut

Desigur, numai prin folosirea uleiurilor esentiale nu se va vindeca depresia sau anxietatea. Ele nu reprezinta o alternativa la psihoterapie si o abordare holistica globala, insa ele sunt foarte bine integrate in ea si sporesc efectul ei.

Anxietatea si stresul afecteaza sistemul imunitar, provocand inflamatii care pot duce la boli cronice si stres oxidativ. Acest dezechilibru poate provoca multiple probleme de sanatate.

Inhalarea uleiurilor esentiale reprezinta un mod foarte eficient de administrare pentru activarea functiei neurologice. AROMOTERAPIA actioneaza prin stimularea receptorilor mirosului.

Tu ai încercat DIFUZORUL DE AROMATERAPIE SI CROMOTERAPIE?

@minut_drsoleil

Aparat de aromaterapie si cromoterapie doar pe eMinut.ro! Va asteptam cu comenzi pe : WWW.EMINUT.RO #colorfull #cromotherapy #aromatherapy #therapytiktok #theraphy #eminut #esentialoils #viral #foryoup #foryou

♬ Barbie Girl - Lady Aqua
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri 9:00 - 17:30

0730.649.383 0788.920.108 office@eminut.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!