Tratament unghii Trind, 9 ml

95,00 lei (TVA inclus)

In stoc

Singurul tratament în 7 nuanțe

Mai multe detalii

Primul tratament din lume care te va ajuta cu adevărat să ai în sfârşit unghii lungi.

 

Unicul şi singurul tratament care are la bază tehnologia cross-linking, care oferă unghiei o structură puternică şi în acelaşi timp flexibilitate.

 

Reface unghiile Deteriorate. Exfoliate. Crăpate.

 

Reface unghia de la interior către exterior.

Arma secretă a brand-ului TRIND şi inovație unică.

 

Fără Formaldehida.

Fără Durere.

Uită de Exfoliere.

 

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

 

Unghia este formată în principal din keratină, o moleculă de proteină cu un procent ridicat de aminoacizi care formează cele 3 straturi ale unghiei, dorsal, intermediar şi ventral, iar între ele se află lichidul natural al unghiei.

Ȋn momentul în care nu mai există echilibru între procentajul de keratină şi lichid natural, unghia începe să se deterioreze.

 

Unghie Sănătoasă = 82% Proteine + 18% Lichid Natural

 

Moleculele de proteine sunt unite printr-un așa-numit proces de „reticulare” (cross linking). Ingredientul activ Dimetil-Uree care stă la baza Trind Nail Repair Roz, pătrunde profund în cele 3 straturi de keratină până în patul unghial, fortifiind structura unghiei şi  restaurând echilibrul din unghie. Regeneratorul de unghii Nail Repair Roz transformă structura unghiei într-un interval de 2 săptămâni (în funcție de starea de sănătate a unghiei naturale).

 

 

 

 

MOD  DE FOLOSIRE

 

Aplicați TRIND Nail Repair Roz ca tratament timp de 2 săptămâni, după care folosiți produsul o dată pe săptămână. În primele două săptămâni, aplicați un strat zilnic, îndepărtând stratul anterior cu TRIND Nailpolish Remover. După 2 săptămâni de tratament, continuați prin a aplica produsul o dată pe săptămână. După utilizare, curățați marginea sticlei.

Scrieti o recenzie

Tratament unghii Trind, 9 ml

Tratament unghii Trind, 9 ml

Singurul tratament în 7 nuanțe

Produse in aceeasi categorie:

Inscriere newsletter