Termometru digital Minut cu varf flexibil, masurare in 10 secunde

19,20 lei (TVA inclus)

TMDTF

In stoc

Termometrul digital cu varf flexibil Minut Baby este un dispozitiv de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit, dotat cu un ecran LCD usor de citit. Acesta este conceput sa masoare temperatura corpului uman la persoanele de toate varstele.

Avand varful flexibil este  ideal pentru utilizarea in cazul bebelusilor si copiilor.

Instructiuni de folosire:

Inainte de folosire dezinfectati varful cu un tampon de vata si spirt. Pentru a-l deschide apasati butonul ON/OFF de langa ecran, un bip scurt va indica faptul ca termometrul este operational. In acelasi timp va face o autoverificare, iar ecranul va avea toate segmentele digitale deschise. Cand pe ecran vor aparea literele ‘Lo’ si gradele ℃sau ℉  vor clipi termometrul va putea fi folosit. Daca temperatura ambientala este sub 32℃ sau 89,6℉ ecranul va arata “Lo℃”sau “Lo℉”, iar daca valoarea temperaturii este peste 42℃ sau 107,6℉ pe ecran va aparea “Hi℃”sau “Hi℉”. In timpul masurarii temperaturii sunt afisate valorile masurate pe ecran dar clipind.
Masurarea temperaturii este completa cand ecranul arata o valoare masurata constanta. Valoarea temperaturii este constanta daca temperatura nu creste cu mai mult de 0,1℃timp de 4 secunde. In momentul atingerii unei temperaturi constante se va auzi un bip de patru ori si “℃” sau “℉”nu vor mai clipi. Tineti cont ca acest termometru este conceput sa masoare maximum (ex. : temperatura poate creste daca masurarea acesteia continua dupa bip).
Acest lucru este specific masuratorilor facute in zona axilara. Cand masurarea este completa opriti termometrul de la butonul ON/OFF. Daca nu il opriti termometrul are functie de oprire automata si se va opri singur in 10 minute.
Functia de memorare
Deschideti termometrul, se va auzi un bip scurt. In acelasi timp va face o autoverificare, iar ecranul va avea toate segmentele digitale deschise. Dupa verificare ultima valoare masurata va aparea automat pe ecran timp de 2 secunde. Valoarea este rescrisa numai de alta valoare masurata.
Modul de masurare al  temperaturii       
Este important de stiut ca temperatura corpului uman  depinde de locul in care se face masuratoarea de aceea locul in care se face masurarea temperaturii trebuie sa fie acelasi.
Masurarea temperaturii rectal
Aceasta metoda este cea mai buna din punct de vedere medical deoarece este cea mai apropiata de temperatura interna.Varful termometrului trebuie intrudus usor in rect (maximum 2 cm). Timpul de masurare este de aproximativ 9 pana la 11 de secunde.
Masurarea temperaturii axilar
La masurarea temperaturii axilare pot exista diferente cuprinse intre 0,5℃pana la 1,5 ℃fata de masurarea rectala a temperaturii. Masurarea temperaturii prin aceasta metoda dureaza intre 23 si 29 de secunde. De retinut ca masurarea exacta nu este obtinuta daca spre exemplu zona axilara a fost in prealabil racorita, in acest caz recomandam extinderea timpului de masurare a temperaturii spre 5 minute.
Masurarea temperaturii oral
In cavitatea bucala exista zone diferite de temperaturi. Ca regula generala temperatura din cavitatea bucala este cu 0,3℃pana la 0.8℃mai scazuta decat temperatura rectala. Pentru a va asigura ca temperatura este cat mai corecta puneti varful termometrului in dreapta sau in stanga bazei limbii. Varful termometrului trebuie sa aibe contact permanent cu pielea in timpul masurarii, tineti gura inchisa in timpul masurarii si respirati pe nas. Nu mancati sau beti inainte de masurarea temperaturii. Timpul de masurare este intre 15 pana la 19 secunde.
Nota: Producatorul recomanda masurarea temperaturii rectal si va sfatuieste ca dupa semnalul sonor sa prelungiti durata de masurare cu 3 minute.
Curatarea si dezinfectarea
Cel mai bun mod de a curata varful termometrului este cu dezinfectant (alcool 70%).Termometrele rezistente la apa pot fi scufundate in apa calduta sau solutie dezinfectanta in nici ocircumstanta nu procedati la fel cu modelele care nu sunt rezistente la apa.
Atentie!
- nu puneti termometrul in contact cu apa fierbinte
- nu il expunti temperaturilor inalte sau in lumina directa a razelor solare
- nu scapati termometrul nu este rezistent la socuri sau impact
- nu indoiti sau deschideti aparatul exceptand zona compartimentului bateriei
- nu curatati termometrul cu dizolvanti, gaz sau benzina doar cu apa curata sau dezinfectant
- nu tineti termometrele rezistente la apa sub apa mai mult de 30 de minute
- termometrele sunt compuse din parti mici (bateria si compartimentul bateriei) care pot fi inghitite de copii, de aceea nu lasati copiii nesupravegheati cu termometrul.
evitati indoirea vafului termometrului la mai mult de 45 de grade
- daca temperatura ambientala este peste 35℃ sau 95℉ introduceti varful termometrului in apa rece timp de 5 – 10 secunde inainte de masurarea temperaturii.
Date tehnice:
Tip: temometru maximal
Arie de masurare: 32,0 ~ 42,0℃/ 89,6 ~ 107,6℉
Acuratete: +/-0,1℃/0,2℉(32,0 ~ 42,0℃/ 89,6 ~ 107,6℉)
                    +/-0,2℃/0,4℉peste gradatie
Temperatura la depozitare si transport: (-25 ~ 55)℃, ≤95%RH
Temperatura ambientala la folosire: 5 ~ 35℃, ≤80%RH
Diviziune minima: 0,1℃/0,1℉
Tip baterie: Alkalina pe baza de magneziu tip LR41, 1,5V.
Durata de viata 100 de ore de functionare continua.
Greutate: Aproximativ 12g
Nota 
2018-09-18

Produs bun

Multumita de termometru.

Scrie-ti parerea!

Scrieti o recenzie

Termometru digital Minut cu varf flexibil, masurare in 10 secunde

Termometru digital Minut cu varf flexibil, masurare in 10 secunde

Produse in aceeasi categorie:

Gel antibacterian biocid Minut 80 ml
8,00 lei 10,00 lei
Cumpara

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Inscriere newsletter