Suzeta Minut Baby 0+ si cutie pentru sterilizare, diverse culori

Vezi prezentare video

12,99 lei (TVA inclus)

In stoc

Suzeta cu cutie pentru sterilizare 0+

Instructiuni sterilizare: Se umple cutia cu apă până la jumatate şi puneţi suzeta cu tetina în jos. Închideţi capacul şi puneţi în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Scoateţi cu grijă recipientul şi scurgeţi apa. 

Atenţie: Aburul vă poate arde. Recipientul, apa şi suzeta pot fi fierbinţi. Verificaţi temperatura suzetei înainte de a o oferi copilului.

ATENŢIE: Nu prindeţi suzeta în jurul gâtului copilului există pericolul de strangulare. Inspectaţi frecvent suzeta în special după ce copilului îi cresc dinţii. Înlocuiţi suzeta la orice semn de slăbiciune apărut. Nu puneţi suzeta separat în cuptorul cu microunde.  Sterilizarea trebuie făcută doar de adulti. Folosiţi sterilizatorul doar pentru suzete cu tetine de silicon.  Sterilizatorul nu se pretează la latex (cauciuc natural). Compatibil cu cuptoare cu puterea cuprinsă între  800 şi 1300 W.

Instrucţiuni de folosire: Verificaţi imediat înainte şi după folosire. Se spală cu apă caldă şi detergent manual sau in mașina de spălat vase pe raftul de sus ori se sterilizează. Nu folosiţi la curăţare solvenţi chimici puternici şi nici nu puneţi suzetea în contact cu astfel de substanțe.

 

Citiţi cu atenţie instrucţiunile şi păstraţi ambalajul pentru lămuriri ulterioare.

Standard conform EN 1400. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free.

Prezentare video:

Nota 
2020-02-18

Este tare drăgălașă!

Este o suzeta din materiale bune,drăgălașă și cutia de sterilizare este un mare avantaj,atât pentru partea de igiena,cât și depozitare!

Scrie-ti parerea!

Scrieti o recenzie

Suzeta Minut Baby 0+ si cutie pentru sterilizare, diverse culori

Suzeta Minut Baby 0+ si cutie pentru sterilizare, diverse culori

Produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Inscriere newsletter