Returnare Produse

Procedura de returnare a produselor achizitionate de pe siteul www.eminut.ro este urmatoarea:

- Conform O.G.34/2014:

Cu exceptia cazurilor prevazute la articolul 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13, alin. (3) si la art.14, in urma unei sesizari scrise pe adresa office@eminut.ro.

 

Costul de retur al produselor este suportat de client. Returul se face prin curier la adresa Str. Macului 17, loc. Chitila, jud. Ilfov.

 

Rambursarea sumei primite se face in termen de maxim 14 de zile din momentul receptionarii produsului returnat, prin transfer bancar in contul clientului.

 

Produsul poate fi returnat doar daca indeplineste urmatoarele conditii:

- nu este desfacut, desigilat sau deteriorat;

- nu contine urme de utilizare (pete, zgarieturi, lovituri, rupturi etc)

- nu a suportat socurile electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichidele.

- este impachetat corespunzator pentru transport, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte;

- include toate documentele cu care a fost expediat (certificat de garantie, certificat de conformitate, manual cu instructiuni de folosire);

- include si cadourile primite sau toate produsele care fac obiectul unui pachet sau a unei oferte promotionale (1+1 gratuit)

Produsele de ingrijire personala, accesorii medicale sau produsele din categoria Igiena si sanatate (termometre, aspiratoare nazale, nebulizatoare, perii pentru curatat biberoane, pompe de san, masti) daca sunt desigilate, NU pot fi returnate!

 

IMPORTANT!   In cazul produselor de igiena si ingrijire personala/medicale (aspiratoare nazale, umidificatoare, nebulizatoare, pompe de san, termometre, suzete, cosmetice etc.) si electrocasnicelor mici (miniblendere, fierbatoare, roboti de bucatarie, incalzitoare biberoane etc.) acestea NU POT fi returnate dupa desigilare si/sau utilizare, conform articolului 16, pct. e, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena.

Daca ai primit alt produs decat cel comandat, acesta ti se va inlocui cu produsul din comanda.

Daca ai primit o comanda incompleta, te rugam sa ne sesizezi nu mai tarziu de data primirii coletului pentru a face verificarile necesare si rezolvarea situatiei.

De asemenea, daca produsul primit este defect, te rugam sa ne informezi pentru a demara procedura de preluare si verificarea acestuia in baza garantiei. In functie de situatie, produsul va fi reparat sau schimbat si retrimis cat mai repede la adresa indicata de client.

 

 Va stam la dispozitie pentru informatii referitoare la returnarea produselor la nr. tel. 0730649383 sau pe email office@eminut.ro.


Inscriere newsletter