Returnare Produse

Conform O.G.34/2014:

Cu exceptia cazurilor prevazute la articolul 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13, alin. (3) si la art.14, in urma unei sesizari scrise pe adresa office@eminut.ro.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin curier la adresa Str. Macului 17, loc. Chitila, jud. Ilfov.

 

Rambursarea sumei primite se face in termen de maxim 14 de zile din momentul primirii produsului de la cumparator, prin transfer bancar in contul ales de dumneavoastra.

 

Produsul poate fi returnat doar daca indeplineste urmatoarele conditii:

- nu este desfacut, desigilat sau deteriorat;

- nu contine urme de utilizare (pete, zgarieturi, lovituri, rupturi etc)

- nu a suportat socurile electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichidele.

- Sa fie impachetat corespunzator pentru transport, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte;

- include toate documentele cu care a fost expediat (certificat de garantie, certificat de conformitate, manual cu instructiuni de folosire);

 

Produsele de ingrijire personala, de igiena a casei, accesorii medicale sau din gama Alimentatie bebe si ingrijire copil, desigilate (termometre, aspiratoare nazale, sterilizatoare, perii pentru curatat biberoane, pompe de san) nu pot fi returnate!

 

IMPORTANT!   In cazul produselor de igiena si ingrijire personala/medicale (aspiratoare nazale, umidificatoare, sterilizatoare, pompe de san, termometre, suzete, cosmetice etc.) si electrocasnicelor mici (miniblendere, fierbatoare, roboti de bucatarie, incalzitoare biberoane etc.) acestea NU POT fi returnate dupa desigilare sau utilizare!

 

 Va stam la dispozitie pentru informatii referitoare la returnarea produselor la nr. tel. 0730649383 sau pe email office@eminut.ro.


Inscriere newsletter