Loțiune purificatoare pentru ten acneic Hydra Clear Dr. Soleil, 200 ml

16,96 lei (TVA inclus)

SL1184

In stoc

Loțiune purificatoare pentru ten acneic sau mixt cu imperfecțiuni.

200 ml

Mai multe detalii

Loțiunea purificatoare pentru ten acneic Hydra Clear Dr. Soleil elimină impuritătile acumulate, are acțiune antiseptică, astringentă, cicatrizantă și degresantă.

Lotiunea conține un amestec de extracte vegetale naturale din rădăcină de brusture și Echinacea, combinate cu Silanol C. Are un excelent efect antiacneic, antiseboreic, antiinflamator și previne apariția punctelor negre.  

1. Salicilat de silandiol D.S.B.C (Silanediol salycilate): acționează ca un derivat organic cu acțiune antiinflamatoare și calmant la nivelul pielii sensibile, a tenului seboreic și predispus la acnee. Acidul salicilic are efect exfoliant, antiinflamator și astringent. Este un agent keratolitic dovedit, ce curață pielea în profunzime.

2. Extractul de Echinacea este renumit pentru efectul său antibacterian și imunostimulator. Stimulează refacerea țesuturilor, având la nivelul pielii acțiune antiinflamatoare și cicatrizantă.

3. Extractul din rădacină de brusture denumit știintific "Arctium lappa" are o multime de proprietăți benefice asupra pielii. Este antiinflamator, antibacterian, antifungic, detoxifiant și un bun umectant. În domeniul cosmetic, acesta este folosit împotriva tenului acneic, cu psoriazis sau cu diferite eczeme și arsuri topice sau cu dermatită seboreică. Are un puternic rol antiinflamator și analgezic. Este eficient pentru ameliorarea disconfortului resimțit de persoanele cu pielea sensibila, ușor iritabilă sau cu rozacee.

Loțiunea NU contine parfum, parafine, parabeni sau coloranți.

Utilizare: 

Se aplică pe față cu ajutorul unei dischete demachiante, pe tenul în prealabil curățat, evitând zona ochilor. Poate fi utilizat atât dimineața, cât si seara.

Are un efect purificator, antiseboreic, antiacneic, antiinflamator și antimicrobian.

Pentru curățarea feței va recomandăm utilizarea gelului de curățare a fetei Hydra Clear Dr. Soleil.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Doar pentru uz extern!

Gramaj 200 ml

Scrieti o recenzie

Loțiune purificatoare pentru ten acneic Hydra Clear Dr. Soleil, 200 ml

Loțiune purificatoare pentru ten acneic Hydra Clear Dr. Soleil, 200 ml

Loțiune purificatoare pentru ten acneic sau mixt cu imperfecțiuni.

200 ml

Produse in aceeasi categorie:

Inscriere newsletter