Livrare Produse

Pentru a putea efectua cumparaturi online in magazinul nostru este necesar sa cunoasteti urmatoarele:

1. www.eminut.ro comercializeaza produse originale;

2. www.eminut.ro va ofera cel mai bun raport calitate - pret;

3. Pentru a putea efectua o comanda este necesar sa urmati toti pasii pana la finalizarea comenzii completand campurile obligatorii;

4. Produsele comandate vor fi livrate prin curier, la adresa de livrare, in termenele comunicate la confirmarea comenzii;

5. Livrarea se va efectua prin curierat rapid Fan Courier, Sameday sau Cargus numai pe teritoriul Romaniei. Valoarea transportului este 19 lei (tva inclus). Expeditia la locker Sameday costa 11.99 lei.

6. Expedierea poate fi gratuita pentru perioade clar stabilite, in situatii de oferte speciale lansate pe www.eminut.ro. Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare de peste 300 lei.

7. In momentul efectuarii si confirmarii comenzii dumneavoastra «semnati» contractul de vanzare- cumparare cu www.eminut.ro;

8. Stocurile afisate au caracter orientativ si pot suferi modificari in orice moment. Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda, pe motiv de lipsa stoc, cu o reconfirmare telefonica in prealabil.

9. Imaginile de produs nu creeaza obligatii contractuale.

10. Observatiile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul coletului primit se fac in momentul receptiei, astfel puteti refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la aceste aspecte este nula.

Va dorim sa aveti o experienta cat mai placuta pe siteul www.eminut.ro si va stam la dispozitie pentru orice informatie, la adresa de email office@eminut.ro sau telefonic 0730.649.383.


Inscriere newsletter