Cum ne poate influența aromaterapia și cromoterapie?

Cum ne poate influența aromaterapia și cromoterapie?

Cu vietile ocupate pe care le ducem nu e de mirare ca uneori ne simtim stresati. De aceea este esential sa gasesti un pic de "me time" in viata de zi cu zi pentru a-ti mentine starea de bine.

Timp de milenii, oamenii au folosit plantele ca remedii naturale pentru diferite afectiuni. Uleiurile esentiale, extrase din plante, reprezinta o modalitate naturala si dovedita stiitific, care ajuta la reducerea simptomelor de stres, anxietate si la restabilirea unui echilibru sanatos. Fara efecte secundare, sunt o solutie buna pe termen lung pentru cei care sufera de aceste afectiuni. Uleiurile esentiale pot fi folosite impreuna cu minunatul difuzor pentru aromaterapie și cromoterapie Minut.

difuzor arome minut

Desigur, numai prin folosirea uleiurilor esentiale nu se va vindeca depresia sau anxietatea. Ele nu reprezinta o alternativa la psihoterapie si o abordare holistica globala, insa ele sunt foarte bine integrate in ea si sporesc efectul ei.

Anxietatea si stresul afecteaza sistemul imunitar, provocand inflamatii care pot duce la boli cronice si stres oxidativ. Acest dezechilibru poate provoca multiple probleme de sanatate.

Inhalarea uleiurilor esentiale reprezinta un mod foarte eficient de administrare pentru activarea functiei neurologice. Aromoterapia actioneaza prin stimularea receptorilor mirosului.

Tu ai încercat difuzorul de aromaterapie si cromoterapie?

Lasa un raspuns

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Site: (Link site cuhttp://)
* Comentariu:
Introdu codul
Inscriere newsletter