Rolul mucoasei nazale în autoapărarea împotriva virușilor.

Rolul mucoasei nazale în autoapărarea împotriva virușilor.

Fiind un organ de simț cu rol respirator, de protectie și de expresie, nasul merită toată atenția și precauția. Este unul dintre mijloacele de apărare ale organismului, și cu siguranță și cel mai expus. Una dintre armele cele mai eficiente împotriva agresiunilor externe este mucoasa nazală. Cu toate acestea, la suprasolicitări, capacitatea ei de apărare scade.  Mucoasa nazală având rol de barieră împotriva virușilor este important să o menținem hidratată și curată. Pentru asta specialiștii recomandă apă de mare izotonică @Minut  


Mucoasa are rol de purificare a aerului inspirat. Astfel, mucusul secretat de mucoasă interceptează impuritățile, apoi ca un sistem de bandă rulantă, cilii vibratili evacueaza impuritățile și mucusul poluat spre faringe şi stomac.  
Stomacul şi acizii săi vor elimina definitiv impurităţile.

Nu uitați că puteți folosi apa de mare și atunci când apar cruste uscate în interiorul nasului. Sunt două perioade mai importante: una iarna, începând din noiembrie până în martie-aprilie, când aerul este rece și uscat și favorizează formarea acestor cruste, și vara, când aerul este de asemenea uscat sau suntem expuși la aerul condiționat, care usucă mucoasa nazală. 

Dacă folosim produsele pe bază de apă de mare, acestea ajută la hidratarea mucoasei, fluidificarea secrețiilor și la o eliminare mai ușoară a acestor cruste.

Apa de mare Minut poate fi folosită atât de adulți, copii, cât și de femeile însărcinate neavând contraindicații!

Propunerea noastra: Apa de mare izotonica Minut Baby, in recipient avantajos de 150 ml

Lasa un raspuns

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Site: (Link site cuhttp://)
* Comentariu:
Introdu codul
Inscriere newsletter