Rolul Apei de mare în igiena nasului!

Rolul Apei de mare în igiena nasului!

Așteptăm cu nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă. Adorăm mirosul ceaiului cu scorâișoară și mirosul îmbietor al cozonacilor făcuți în casă. Este perioada în care noi ne reamintim cum este să fim copii, ne reamintim să ne bucurăm de momentele frumoase petrecute cu familia. Sezonul rece aduce cu el din păcate și probleme ale căilor respiratorii.

Nas înfundat mai tot timpul, iar din când în când răceli ori probleme cu sinusurile atât pentru noi adulții dar și pentru bebeluși și copii. De fiecare dată medicul de familie sau cel ORL ne recomanda apă de mare izotonică @Minut.

Este important să știm că așa cum ne spălăm pe mâini, pe corp, pe dinți sau în urechi, la fel are nevoie și nasul să fie spălat, mai ales că este atâta poluare în jur. 

Igiena nasului este foarte importantă pentru că împiedică dezvoltarea infecțiilor respiratorii și la copii, și la adulți, îmbunătățește somnul, la persoanele alergice elimină mare parte din simptome și previne reapariția episoadelor alergice. Și pentru că tot vorbeam de copii, alăptarea copilului este mult mai facilă în momentul în care copilul respiră corespunzător.
Important este ca apa de mare să fie folosită începând cu doua luni la bebeluși pentru că presiunea este mare. Nu ține de calitatea apei de mare ci de presiunea exercitată asupra năsucului.
Nu uitați că puteți folosi apa de mare și atunci când apar cruste uscate în interiorul nasului. Sunt două perioade mai importante: una iarna, începând din noiembrie până în februarie-martie, când aerul este rece și uscat și favorizează formarea acestor cruste, și vara, când aerul este de asemenea uscat sau suntem expuși la aerul condiționat, care usucă mucoasa nazală.

Dacă folosim produsele pe bază de apă de mare, acestea ajută la hidratarea mucoasei, fluidificarea secrețiilor și la o eliminare mai ușoară a acestor cruste.

Apa de mare @Minut poate fi folosită atât de adulți, copii, cât și de femeile însărcinate neavând contraindicații!

Beneficiează în luna Decembrie de oferta eMinut.ro și vei primi CADOU o apă de mare la un #nebulizator cumpărat!

Lasa un raspuns

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Site: (Link site cuhttp://)
* Comentariu:
Introdu codul
Inscriere newsletter