Dentitie si Distractie alaturi de Vulpea Ethan

Dentitie si Distractie alaturi de Vulpea Ethan

Celui mic îi dau dinţişorii? Plânge pentru că îl dor gingiile? Soluţia noastră: o jucărie de dentiţie care îi va ameliora durerile şi va deveni cel mai apropiat prieten de joacă, o jucărie creată de părinţi pentru copiii lor (şi alţi părinţi) - Vulpea Ethan.

 

Despre Ethan the Fox

 

Jucăria de dentiţie Ethan the Fox este o jucărie fabricată din cauciuc natural 100% din arborele Hevea. La fabricarea sa nu se folosesc elemente dăunătoare, precum PVC, BPA, nitrozamine, ftalaţi sau coloranţi toxici. Ethan the Fox este construit conform standardelor britanice şi europene.

De asemenea, fiecare jucărie din gamă este pictată manual individual.

Dimensiunile sale sunt 20.6 x 9.9 x 7.6 cm.

Jucaria de Dentitie Ethan Vulpea in ambalaj

Beneficiile Jucăriei de Dentiţie Ethan the Fox

Jucăria de dentiţie Ethan the Fox este o jucarie nouă şi interesantă, cu un stil vibrant animat, proiectată de părinţi. Beneficiile pentru copii sunt numeroase.

 

Aceasta stimuleaza vederea, simţul tactil, mirosul şi auzul bebeluşului. Gâtul şi picioarele sale  sunt subţiri, astfel încât să poată fi ţinute de mâinile mici ale copiilor. Textura moale de cauciuc protejează şi alină durerile de gingii ale bebeluşului.

Bebelus cu Jucaria de Dentitie Ethan Vulpea

Vulpea Ethan stimulează simţurile bebeluşilor astfel:

Auzul: Ethan scoate un sunet distinctiv, care va stimula auzul celui mic.

Mirosul: Ethan este făcut din 100% cauciuc natural din arborele Hevea, care are un miros natural discret şi plăcut şi mai ales distinctiv.

Simţul tactil: Ethan este moale şi plăcut la atingere, având gâtul şi picioarele subţiri, potrivite pentru a fi ţinute în mânuţele mici ale bebeluşilor.

Văzul: Ethan are o culoare vibrantă portocalie, culoare placută şi captivantă, care va stimula vederea bebeluşului şi îi va stimula şi apetitul.

Gustul: Ethan poate fi muşcat de urechi, picioruşe şi, în special de codiţă, pentru a calma durerile gingivale în cazul erupţiilor dentare.

 

Ce zic părinţii despre jucăria de dentiţie Ethan the Fox

Ethan the Fox Parerile Parintilor

Cel mai valoros feedback pentru noi este cel de la părinţii care au cumpărat produsul. Iată ce zic câţiva dintre aceştia.

Cristina: “Am cumpărat acest produs pentru nepotul meu. I-a plăcut imediat jucăria pentru că are atâtea puncte din care poate ronţăi în perioada în care îi cresc dinţii. Pentru el e uşor să îl ţină în mânuţă pe Ethan şi culorile vii îl atrag foarte mult. Este foarte uşor să curăţ jucăria. Recomand călduros această vulpiţă pentru copiii cărora le ies dinţii”

Luiza: Ethan este o jucărie viu colorată şi vibrantă şi a fost un succes fantastic. Fiica noastră s-a îndrăgostit de ea. Stă numai cu jucăria în braţe şi o roade neîncetat. Vom cumpăra cât de curând un exemplar şi pentru finul nostru

Ştefan: Ethan the Fox a devenit prietenul de nedespărţit al fiicei noastre. Se duce peste tot cu Ethan. Produsul este durabil şi foarte bine făcut, inclusiv ambalajul. Suntem foarte mulţumiţi de cumpărătura făcută şi recomandăm produsul tuturor părinţilor

Eliza: Fiica mea l-a îndrăgit foarte mult pe Ethan, mai ales în perioada când îi creşteau dinţii. Când am aflat că prietena mea cea mai bună a rămas însărcinată, am ştiut exact ce urmează să cumpăr drept cadou pentru cel mic – Ethan the Fox

Larisa: Am cumpărat jucăria de dentiţie Ethan the Fox pentru o prietenă care tocmai născuse. Este de calitate înaltă şi ambalajul este foarte drăguţ. Textura jucăriei este perfectă pentru bebeluşii care au dureri de gingii. Mi-aş fi dorit să existe şi pe vremea când copilului meu îi creşteau dinţii

Daniel: L-am cumpărat pe Ethan pentru nepoata mea, care avea deja mai multe jucării pentru dentiţie. Am observat că cel mai mult timp îl petrecea cu Ethan. Culoarea sa este vibrantă, designul este excelent, recomand cu căldură

Victoria: Jucărie şi teether excelent. Fetiţa mea de 6 luni adoră sunetele pe care le scoate Ethan şi faptul că poate roade fiecare parte a jucăriei

Ionuţ: Am doar cuvinte de laudă la adresa acestui produs. Ethan reuşeşte de fiecare dată să îi calmeze pe cei doi bebeluşi ai mei atunci când au dureri de dinţi

Georgiana: Sunt atât de fericită că am găsit această jucărie de dentiţie! O recomand oricărui părinte! Noi am cumpărat-o când fiicei noastre îi creşteau dinţii. Nasul, urechile şi coada lui Ethan au fost roase pe îndelete! Fiica noastră a fost imediat atrasă de culoarea vibrantă şi forma ergonomică a lui Ethan, care a devenit jucăria ei favorită. I se luminează faţa de fiecare dată când i-l arătăm pe Ethan!    

Emma: Am fost ezitantă la început, în special referitor la vopsea, despre care m-am gândit că se va estompa rapid. Avem produsul deja de două luni şi totul este în regulă. Bebeluşului meu de 5 luni îi place foarte mult nasul cârn al lui Ethan. Îl linişteşte şi de aceea luăm jucăria cu noi peste tot. Funcţionează! Recomandăm cu încredere.   

 

Ambalată într-o curtie, jucăria de dentiţie poate fi oricând cadoul potrivit pentru un bebeluş! Preţul acestei jucării este de 79 de lei. Plină de farmec, vulpea Ethan este o jucărie eficientă pentru dentiţie, care poate deveni rapid cel mai bun prieten al copiilor. Părinţii aprobă!  

Lasa un raspuns

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Site: (Link site cuhttp://)
* Comentariu:
Introdu codul
Inscriere newsletter