Cum a fondat CEO-ul Twistshake compania dupa ce a avut grija de nepotul sau

Cum a fondat CEO-ul Twistshake compania dupa ce a avut grija de nepotul sau

În 2011, sora mea m-a rugat să am grijă de fiul ei. Credeam că va fi destul de uşor, însă această sarcină a solicitat atenția mea maximă și mi-a devenit clar că voi avea dificultăţi mari. Am înţeles atunci că babysitting-ul este un lucru complicat şi complex. Cea mai dificilă operaţiune a fost hrănirea copilului: porţiile îmi fuseseră lăsate în pungi de plastic, împreună cu instrucţiuni complicate; recipientele s-au înfundat, curățarea lor a fost dificilă. La final, în bucătărie am lăsat o mizerie cumplită.

 

În lunile următoare, am mai avut grijă de nepotul meu.  Problemele pe care le-am întâlnit prima dată nu au dispărut în mod magic, iar confruntarea cu ele din când în când m-a făcut să mă gândesc la modalități de a diminua problemele care au apărut de fiecare dată când nepotul meu urma să fie hrănit. În acele momente, nu îmi imaginam că într-o bună zi voi avea ocazia să produc un recipient pentru copii destinată să abordeze în mod specific aceste probleme.

 

Twistshake bebelusi

Odată cu trecerea timpului, nepotul meu a crescut folosind aceleaşi sticle de bebeluşi și nu m-am mai gândit la complicaţiile care pot apărea din pregătirea unei mese pentru bebeluși. Asta până intr-o zi de vară, când am vazut o femeie cu un cărucior pentru copii. În cărucior, bebelușul femeii era agitat, flămând și țipa. Mama stresată nu ştia ce să facă mai întâi: să ia mâncarea copilului, să o pună în recipientul dedicat sau să calmeze bebeluşul. Toate astea  în timp ce bebelușul urla chiar mai tare. Am alergat cât de repede am putut să o ajut să pună mâncarea bebeluşului în timp ce ea își calma copilul.

 

Twistshake pentru copii mici

Am tras învăţăminte din această situaţie şi le-am aplicat atunci când am avut din nou grijă de nepotul meu. Ideile şi soluţiile care mi-au fost în minte la episodul din vară au revenit imediat.  Aproape simţeam că este un semn; problemele pe care le-am întâlnit în calitate de babysitter nu fuseseră încă rezolvate. Pentru a mă asigura că am fost pe drumul cel bun, am discutat aceste idei cu unii dintre prietenii mei care sunt părinți. Toţi au vorbit despre aceleași complicaţii. Unii aveau propriile soluţii la aceste dureri de cap, însă mulți dintre ei se simțeau nemulțumiți de lipsa de pe piaţă de produse eficiente de hrănire a copilului.

 

După aceste sondaje (practic), am găsit trei idei care în cele din urmă au devenit pietre de temelie în activitatea noastră când am fondat Twistshake:

 

  • Prevenirea înfundării recipientului
  • modalitate eficientă de a porţiona mâncarea bebeluşului
  • Curăţarea uşoară

 

Am vrut să creăm un produs atât practic cât și ușor și care, în sine, este un mod cu totul nou de a răspunde nevoilor părinților și copiilor lor.

 

Twistshake pentru copii mari

Alegerea unei mărci de produse pentru bebeluși pe care le puteţi utiliza pentru copilul dvs. poate părea o decizie copleșitoare. Există atât de multe alternative. Unele se concentrează pe estetică, unele pe trucuri tehnice. Știm că pentru dvs. bunăstarea copilului dvs. este întotdeauna punctul principal.

Twistshake aspiră să dezvolte produse care sunt simple și sigur de utilizat, dar oferă, de asemenea, un design atrăgător. Suntem de părere că obiectivul pentru funcționalitate nu înseamnă că putem ignora estetica, iar designerii noștri caută mereu modalități de a combina practicalitea cu designul plăcut pentru ochi. Am câştigat mai multe premii cu privire la design și funcționalitate, ceea ce pentru noi este o confirmare a dezvoltării produselor sigure, funcționale și atrăgătoare.

Bebelușii sunt unici. Scopul nostru este de a deveni experți în toate fazele pe care le fac copiii. Atunci când un copil se confruntă cu noi provocări, dorim să fim acolo pentru a ne asista prin linia noastră inovatoare și sigură de produse.

Suntem mândri să va prezentăm Twistshake, o gamă de sticle pentru bebeluși elaborată în mod special cu aceste pietre de temelie în minte. Și nu s-ar fi întâmplat dacă n-aș fi întâlnit-o pe acea mamă în acea zi de vară şi dacă sora mea nu m-ar fi rugat să am grijă de nepotul meu.

 

Inspirat de povestea lui Vienar Roaks Fondator și CEO - Twistshake

 

Puteţi găsi produsele din gama Twistshake în perioada 4 – 7 aprilie la Baby Boom Show de la Romexpo. Vă aşteptăm acolo, la standul 11A, cu reduceri, produse surpriză şi multă voie bună.

Taguri: twistshake eminut

Lasa un raspuns

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Site: (Link site cuhttp://)
* Comentariu:
Introdu codul
Inscriere newsletter