Sterilizator Electric Minut Baby – Biberoanele bebelusului sterilizate in maxim 10 minute

Sterilizator Electric Minut Baby – Biberoanele bebelusului sterilizate in maxim 10 minute

Nu toate tinerele mămici pot alăpta la sân. De aceea, folosirea biberonului devine un instrument folosit des în procesul de hrănire al bebelușului. Pentru a ne asigura că bebelușul este protejat de microbi și elemente dăunătoare, sterilizarea devine o prioritate. Iar alegerea unui sterilizator potrivit devine astfel esențială.  

Copiii mici nu au un sistem imunitar bine dezvoltat, astfel că sunt sensibili la acțiunea virusurilor și bacteriilor, în special asupra sistemului digestiv. Dacă mai punem și că sugarii au tendința de a duce spre gură o (foarte) mare parte a obiectelor întâlnite de ei, avem parte de o situație potențial periculoasă.

Prin sterilizare, sunt eliminate toate virusurile și bacteriile care intră în contact cu gura bebelușului. Fierberea biberoanelor nu este o soluție practică, din două motive: nu elimină complet toate elementele dăunătoare, și în plus consumă mult timp, pe care proaspetele mămici de obicei nu îl au. Rămânem cu sterilizarea ca cea mai îndemână soluție pentru protejarea sistemului digestiv al micuțului.

Soluția noastră: Sterilizatorul Electric Minut Baby

Înainte de a produce sub brand propriu acest sterilizator, am întrebat mai mulți specialiști în domeniu care sunt caracteristicile pe care un astfel de produs trebuie să le îndeplinească. Aceștia ne-au indicat mai multe elemente.

Capacitatea

Pentru a fi practic, sterilizatorul trebuie să aibă o capacitate de minim 4 biberoane. Numărul meselor zilnice ale unui bebeluș poate ajunge și la 6. Ideal, este să poți avea la îndemână un biberon sterilizat pentru fiecare masă a acestuia.

Sterilizatorul electric Minut Baby are o capacitate de 6 biberoane și accesorii.

Siguranța

Dispozitivul nu trebuie să utilizeze agenți chimici de sterilizare. În același timp,  dispozitivul trebuie să utilizeze plastic non-toxic pentru a fi încalzit în siguranță. Placa de încălzire a sterilizatorului nostru este din oțel inoxidabil iar device-ul este fabricat din plastic non-toxic. În plus, produsul nostru, la terminarea procesului de sterilizare, închide automat siguranța electrică protejată.

Eficiența

Sterilizatorul  trebuie să asigure o închidere ermetică și să mențină sterile biberoanele pentru o perioadă cât mai mare de timp. De asemenea, trebuie să consume cât mai puține resurse și să ofere o economie de timp cât mai mare. Sterilizatorul electric Minut Baby asigură sterilizarea biberoanelor în decurs de 10 minute. Ca resurse utilizate, produsul nostru are nevoie de doar 90 – 100 ml de apă. În plus, poate menține sterile biberoanele o perioadă îndelungată.

Bineînțeles, fiind un dispozitiv electric, trebuie asamblat corect și folosit în condiții de siguranță. Puteți vizualiza instrucțiunile de folosire, atenționările precum și o prezentare VIDEO a folosirii corecte a dispozitivului pe pagina produsului

Lasa un raspuns

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Site: (Link site cuhttp://)
* Comentariu:
Introdu codul
Inscriere newsletter