Pompa de San 2-in-1 care inglobeaza avantajele pompelor de san manuale si electrice

Pompa de San 2-in-1 care inglobeaza avantajele pompelor de san manuale si electrice

Noi femeile știm deja cât de importantă este alăptarea bebelușului în primele sale șase luni de viață, și chiar și ulterior. Pe lângă faptul că laptele mamar conține toți nutrienții necesari bebelușului, acesta chiar creează legătura emoțională între copil și mamă. Laptele de mamă conține agenți de apărare ai sănătății bebelușului, precum anticorpi. Deci este foarte important să ne alăptăm copilul. Dar dacă avem și o carieră sau activități peste zi și nu putem fi prezente mereu atunci când îi este foame celui mic? Dacă avem prea mult lapte sau prea puțin?

Pentru aceste situații s-au inventat pompele de sân. Cu o pompă de sân, putem să producem laptele pentru cel mic și să îl depozităm pentru mai târziu, când cel mic va fi hrănit fie de soț sau bunică, fie de bonă, soră, mătușă sau altă persoană care stă cu bebe. De asemenea, există posibilitatea ca cel mic să nu poată suge direct de la sân.

Pompe de Sân Manuale

Când eram noi mici, nu se găseau pe piață altfel de pompe de sân decât cele manuale. Mamele noastre au fost nevoite să se descurce cu ce aveau. Pompele de sân manuale sunt destinate pompatului ocazional, însă necesită efort din partea mamei. Avantajele unei pompe de sân manuale sunt faptul că sunt ușor de folosit, silențioase, simulează foarte fidel suptul bebelușului, controlul cu ambele mâini și faptul că sunt avantajoase ca preț.

Pe de altă parte, de multe ori acestea necesită ceva efort din partea mamei. În plus, pompează relativ lent laptele și trebuie potrivite foarte bine pe mărime. Pompele manuale vin și cu riscuri. Unele care conțin cauciuc pot conține BPA, element nociv pentru bebeluși. Anumite pompe nu golesc complet sânul, astfel că mămica se poate păta mai târziu și poate avea senzații de disconfort.

Sfatul nostru: dacă o pompă de sân manuală este mai confortabilă, vă sfătuim să alegeți una de calitate. Puteți găsi pompe de sân manuale de la brandul nostru propriu, Minut Baby.

Pompe de Sân Electrice

Pompele de sân electrice sunt de asemenea destinate pompatului ocazional. Acestea funcționează pe baterii sau se alimentează la priză și sunt portabile.

Ca avantaje, pompele de sân electrice pompează laptele rapid și automatizat și fără prea mult efort. De asemenea, sunt confortabile, non-invazive și asigură o colectare la viteză variabilă. Cupele sunt fabricate din materiale ușoare și durabile și nu este nevoie să veniți de la servici ca să alăptați regulat.

Ca dezavantaje, ar fi și aici o serie: necesitatea schimbării dese a bateriilor în cazul pompelor alimentate de acestea, strânsoarea mai accentuată a sânilor în timpul procesului de alăptare și prețul un pic mai mare față de cele manuale.

Însă cum ar fi dacă ți-am spune că am introdus recent în magazin un model de pompă de sân care înglobează atât avantajele pompelor de sân manuale, cât și pe cele ale pompelor de sân electrice.

Pompa de Sân 2-în-1 Minut Baby

De ce o numim 2-în-1? Deoarece pompa de sân Minut Baby poate fi acționată atât manual cât și electric.

Acest produs are un design unic și ergonomic atât pentru pompă cât și al supapei de aer-lichid care previne refluxul de lapte. Pompa este dotată cu protecție moale de silicon, reducând disconfortul mamei. De asemenea, nu este folosit BPA în fabricarea acestei pompe, astfel că este complet sigură atât pentru mamă cât și pentru bebeluș.

Faptul că pompa are înglobată o parte electrică, vine cu niște avantaje unice.  Pompa este dotată cu ecran LED și are tehnologie Touch. Există 9 trepte de viteză pentru colectarea lapetelui, cât și pentru stimulare/masaj. Pompa poate fi alimentată în 4 moduri: prin adaptor de priză (care este inclus în pachetul produsului), prin baterii (care NU sunt incluse), prin conectare la laptop prim micro-USB și prin conectare la bateria externă, de asemenea prin micro-USB. Deci, practic, nu există limitare la portabilitatea acestei pompe.

Dar asta nu este tot. În pachetul produsului sunt incluse 10 elemente: corpul pompei, unitatea de comandă electrică, mâner pentru acțiune manuală, tub de conectare, cablu micro-USB, adaptor pentru priză, un biberon cu gât larg de 120 ml, un stativ pentru biberon, un conector pentru biberon cu gât normal și un săculeț de depozitare.  În plus, îți oferim și garanție 2 ani și, în această perioadă, și 10% REDUCERE. 

În concluzie, îți prezentăm Pompa de Sân 2-în-1 Minut Baby deoarece este un produs premium pentru mămici moderne. Te invităm să vizualizezi produsul și datele sale tehnice aici.  

Lasa un raspuns

* Nume:
* Email: (Nepublicat)
   Site: (Link site cuhttp://)
* Comentariu:
Introdu codul
Inscriere newsletter