Simptomele gripei sunt: curgerea nasului, congestia, durerea în gât, presiunea în piept și chiar dificultăți de respirație, dureri musculare, de cap, tuse, febră, frisoane, vărsături, stare generală de slăbiciune. Ceea ce este mai rău este că sezonul gripei coincide adesea cu cel al rinovirusului (cunoscut mai pe scară largă ca răceală comună sau viroză). Atât răceala, cât și gripa vă pot ține în casă cateva zile până la revenirea unei stări m
După perioada vacanțelor, odată cu întoarcerea în colectivități, medii prielnice pentru apariția pediculozei capilare (termen care definește infectarea cu păduchi), copiii sunt principala categorie vizată.
Recomandarea medicilor este ca protecția solară să fie aplicată cu aproximativ 30 de minute înainte de a vă expune la soare, astfel încât să poată fi absorbită de piele și să fie mai puțin probabil să se spele atunci când transpirați. Amintiți-vă să aplicați un nou strat de protecție solară după înot sau exerciții fizice intense, după ce vă stergeți cu prosopul sau dacă ați transpirat.
Manusi medicale de examinare Minut, nitril si latex, clasa I, de foarte buna calitate, cu certificari ISO, CE, se pot livra prin curier oriunde in tara!

Cosmetice romanesti Dr. Soleil

Adaugat de
O noua gama de produse este regaseste pe www.eminut.ro. Este vorba despre Cosmeticele Dr. Soleil, cosmetice produse in Romania de 30 de ani.
Afiseaza 1 to 5 of 34 (1 Pagini)
Inscriere newsletter