Biberon Minut Baby sticla 250 ml

10,00 lei (TVA inclus)

P720

In stoc

100% fara Bisphenol A (BPA)

Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.

Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau spargere.

Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparent biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau o sursa de caldura, nici sa o lasati mai mult decat e recomandat in solutie sterilizatoare, pentru a nu o slabi.

Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu micounde! 

Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire.

A se folosi numai sub supravegherea unui adult! Nu lasati la indemana copiilor.

Pentru sterilizarea biberoanelor va recomandam sterilizatorul Minut Baby electric:

https://www.eminut.ro/sterilizator-electric-minut-baby

Pentru incalzirea biberoanelor va recomandam incalzitorul Minut Baby, pentru casa si masina:

https://www.eminut.ro/incalzitor-de-biberon-minut-baby-pentru-casa-si-masina/

Scrieti o recenzie

Produse in aceeasi categorie:

Inscriere newsletter