Biberon Minut Baby sticla 125 ml

9,00 lei (TVA inclus)

P520

In stoc

Biberon Minut Baby 100% sticla si cu componente fara Bisphenol A (BPA), 125 ml

 

Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valve pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.

Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau spargere.

Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente cu apa calda si detergent de vase.

Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparenta biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau o sursa de caldura, nici sa o lasati mai mult decat e recomandat in solutie sterilizatoare, pentru a nu o slabi.

Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon in aparatul cu microunde!

Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire.

Pentru sterilizarea biberoanelor va recomandam sterilizatorul Minut Baby electric sau pentru microunde.

(http://www.eminut.ro/incalzitoare-si-sterilizatoare-biberon/26-sterilizator-biberoane-elecric-6-biberoane-si-accesorii-5948824000651.html

http://www.eminut.ro/incalzitoare-si-sterilizatoare-biberon/25--sterilizator-biberoane-pentru-microunde--5948824000668.html)

Pentru incalzirea biberoanelor va recomandam incalzitorul Minut Baby, pentru casa si masina.

(http://www.eminut.ro/incalzitoare-si-sterilizatoare-biberon/3960-incalzitor-de-biberon-minut-baby-pentru-casa-si-masina-5948824000989.html)

 

A se folosi sub supravegherea unui adult! Nu lasati la indemana copiilor.

Scrieti o recenzie

Biberon Minut Baby sticla 125 ml

Biberon Minut Baby sticla 125 ml

Produse in aceeasi categorie:

Inscriere newsletter