Biberon anticolici cu recipient lapte praf Twistshake, 260 ml

40,82 lei (TVA inclus)

18,37 lei (TVA inclus)

-55%

In stoc

Twistshake cu tehnologia TwistFlow

Sita cu care este dotat biberonul dizolva orice amestec in mod eficient. Valva de aer previne colicii si asigura o curgere echilibrata. Testele au demonstrat ca acei copii care au fost hraniti cu Twistshake Twistflow au avut mai putine colici decat copiii hraniti cu alte biberoane.

Recipient pentru laptele praf

Twistshake este dotat cu un recipient care faciliteaza impartirea laptelui praf pentru a obtine cantitatea optima necesara hranirii. Infiletati impreuna mai multe recipiente pentru a-i asigura hrana bebelusului, hrana pentru intreaga zi. Niciunul dintre componentele de plastic nu contine BPA si sunt produse in conformitate cu standardul European EN 14350.

Pentru siguranta copilului dumneavoastra: pentru a asigura o buna igiena a produsului, toate componentele trebuie sterilizate in apa fiarta pentru 5 minute inainte de prima utilizare. Dupa fiecare utilizare scoateti fiecare componenta din biberon si spalati-o. Pentru a facilita curatarea biberonului Twistshake, clatiti cu apa rece imediat dupa utilizare. Twistshake se poate spala in masina de spalat vase, dar pentru a pastra imprimeul de pe biberon recomandam spalarea manuala. Daca incalziti lichide direct in biberon, tetina si capacul trebuie scoase. Daca lichidul este incalzit la cuptorul cu microunde se pot produce incalziri locale, deci verificati intotdeauna temperatura lichidului inainte sa hraniti copilul.

Folositi intotdeauna produsul sub supravegherea adultilor. Tetina nu trebuie folosita ca si suzeta. Folosirea indelungata a tetinei poate conduce la caderea dintilor. Nu lasati biberonul in razele directe ale soarelui sau la caldura excesiva. Nu depasiti timpul recomandat de sterilizare la nici una dintre componente. Verificati in mod regulat gradul de uzura al tetinei tragand-o in diferite directii si incetati folosirea acesteia daca observati urme de crapaturi sau muscaturi. Producatorul si importatorul produsului recomanda schimbarea tetinei dupa 2 luni de utilizare. Nu lasati copilul sa se joace cu elementele marunte ale biberonului sau sa se plimbe in timp ce este hranit. Folositi tetinele Twistshake doar cu biberoane Twistshake. 

Intreaga gama de produse Twistshake este produsa in conformitate cu standardul EN-14350 si sunt fabricate din plastic fara BPA, respectiv din silicon fara BPA. 

Scrieti o recenzie

Biberon anticolici cu recipient lapte praf Twistshake, 260 ml

Biberon anticolici cu recipient lapte praf Twistshake, 260 ml

Produse in aceeasi categorie:

Set 2 tetine cioc Twistshake 4+
12,28 lei 27,29 lei
Cumpara

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Inscriere newsletter