Biberon Minut Baby 150 ml gat larg 0+, diverse culori

12,00 lei (TVA inclus)

Stoc indisponibil

Acest produs nu mai este disponibil in stoc

Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului  si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur.

Produsul este fabricat din materiale non-toxice - fara Bisphenol - BPA Free - de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene.

Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare.

Instructiuni de utilizare:

Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente cu apa calda si sapun apoi clatiti in apa curata.

Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeți hrana din biberon la aparatul cu microunde! Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru incalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp.

Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire.

A se folosi sub supravegherea unui adult! Nu lasati la îndemana copiilor.

Pentru sterilizare recomandam sterilizatoarul cu aburi Minut.

https://www.eminut.ro/sterilizator-electric-minut-baby

Material fara BPA

Scrieti o recenzie

Biberon Minut Baby 150 ml gat larg 0+, diverse culori

Biberon Minut Baby 150 ml gat larg 0+, diverse culori

Produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Inscriere newsletter