VitaKing SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU SLABIT CU CLA - 90 CAPSULE GELATINOASE

Fii primul care evalueaza acest produs.

  Cod VK1301
In stoc
88 RON

Pretul include TVA

Produsul Super Fat Burner conţine numai ingrediente speciale, care contribuie eficient la obţinerea rezultatelor din curele de slăbire. Cele patru componente pot da rezultate şi separat, utilizarea lor combinată duce la sporirea eficienţei acestora.
Atentie! Va rugam sa verificati telefonic sau prin email disponibilitatea produsului, inainte de a efectua comanda. Stocurile afisate au caracter orientativ si se pot modifica.

 

Detalii

L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor, eliberarea de energie şi îmbunătăţeşte rezistenţa muşchilor la efort.

 

Puterea ceaiului verde stă în polifenolii din compozitie, în special cel numit epigalocatechin galat (EGCG). Acesta este un antioxidant extrem de puternic. 

 

Zeci de ani de studii asupra acidului linoleic conjugat au indicat că ingredientul CLA poate schimba structura corpului prin reducerea grăsimii corporale şi prezervarea masei musculare, ajutând astfel organismul să slăbească în condiţiile păstrării masei musculare normale şi astfel dând organismului şansa de a arăta mai bine şi de a fi mai sănătos.

 

Lecitina, pe lângă efectele antioxidante și de prevenire a creșterii colesterolului mai este considerată ca fiind o substanţă care poate ajuta în arderea grăsimilor.

 

INGREDIENT ACTIV PENTRU O CAPSULĂ GELATINOASA: Acidul linoleic conjugat (CLA, C18:2), Extract de ceai verde, Lecitina din soia, L - carnitina.

Alte ingrediente: gelatină, glicerină, apă purificată.

 

Doza zilnică recomandată: 3 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.

Scrie un review

SCRIE UN REVIEW