Promo

Termometru profesional non-contact VeraTemp+

Fii primul care evalueaza acest produs.

  Cod TVTMPP
In stoc

Pret normal: 240 RON

Special Price 192 RON

Pretul include TVA

Taxa de timbru verde este inclusa in pret!

Atentie! Va rugam sa verificati telefonic sau prin email disponibilitatea produsului, inainte de a efectua comanda. Stocurile afisate au caracter orientativ si se pot modifica.

 

Detalii

Termometru profesional non-contact VeraTemp+

 

Proiectat pentru o utilizare mai durabilă, cu un capac de protectie de silicon de grad medical si snur pentru gat, VeraTemp+ ™ este ideal pentru utilizarea in clinici, spitale, servicii medicale de urgenta, scoli si alte institutii publice. 

 

Termometrul poate citi temperatura pacientilor, fara contact fizic, termometrul este igienic, usor de intretinut.

Fara lacrimi, accese de furie, doar precizie! Noul termometru non-contact VeraTemp ™ este mult mai convenabil şi extrem de precis in comparaţie cu metodele tradiţionale de citire a temperaturii. 

Este un mod anti-trauma de a lua temperatura unui copil sau temperatura pacienţilor, pur şi simplu, prin pozitionarea termometrul 5-8cm de la frunte.

Faceţi clic pe butonul SCAN si aveti o masurare a temperaturii instantanee.

 

Nu este nevoie sa trezesti sau sa deranjezi copilul cand doarme, iar ecranul cu iluminare de fundal pe baza de led lumineaza suficient de puternic pentru a citi temperatura in locurile luminate mai slab.
 In plus, termometrul poate fi folosit pentru a inregistra si temperatura camerei, apa pentru baia copilului sau formula laptelui incalzit. 

 

Pentru a va atrage atentia, termometrul va afişa temperaturi normale sau ridicate pe un fundal de culoare: verde - normale, portocaliu - crescute si rosu – termperatura mare.

Ghid de referinţă rapidă
•     Non-contact - Nu trebuie sa atingeti, sa speriati, sa suparati sau sa treziti copilul - complet fara atingere!
•     Precizie de ± 0,2 ° C
•     Igienic si usor de utilizat
•     Masoara temperatura instant, doar apasand butonul SCAN si pozitionand termometrul la o distanta de 5-8cm de fruntea persoanei careia doriti sa-i masurati temperatura.
•     Ecran iluminat cu LED
•     Semaforul de alerte pentru temperatura: verde, galben si rosu!!  Va ajuta sa luati o decizie in privinta actiunii ce trebuie luata in functie de situatie
•     Multi-utilizare - masoara temperatura corpului, camerei si suprafatelor
•     Citeste temperatura, fie in grade Celsius sau Fahrenheit
•     Inregistreaza ultimele 32 de temperaturi masurate

Scrie un review

SCRIE UN REVIEW