Set cadou True 7 piese

Fii primul care evalueaza acest produs.

  Cod TR-2011030
  Stoc epuizat
40 RON

Pretul include TVA

Conţine: biberon 50 ml; perie; pieptene; suzetă; biberon de medicamente; unghieră; forfecuţă.


Setul are 3 variante de culori: albastru, verde, rosu

Atentie! Va rugam sa verificati telefonic sau prin email disponibilitatea produsului, inainte de a efectua comanda. Stocurile afisate au caracter orientativ si se pot modifica.

 

Detalii

Conţine:

biberon 50 ml;

perie;

pieptene;

suzetă;

biberon de medicamente;

unghieră;

forfecuţă.

Biberon: Spălaţi-vă întotdeauna mâinile înainte de hrănirea copilului sau a preparării hranei. Spălaţi biberonul imediat după folosire. Păstraţi tetina în recipiente acoperite şi ferită de umezeală. Preparaţi hrana conform instrucţiunilor producătorului. Folosiţi apă proaspătă fiartă şi răcită. Cariile dentare la copii pot apărea şi când folosiţi lichide neândulcite. Aceasta se poate întâmpla în cazul în care biberonul este folosit pe perioade îndelungate în timpul zilei dar mai ales în timpul nopţii când secreţia de salivă este redusă. Biberonul dispune de tetină de silicon de uz medical, capac anti-curgere şi o valvă pe tetină care reglează debitul de curgere al laptelui în funcţie de ritmul de supt al bebelusului. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectaţi zilnic tetina, testând rezistenţa prin întindere, în special după apariţia dinţilor la copii. Aruncaţi produsul în caz de slăbiciune, deteriorare sau perforare. Înainte de sterilizare spălaţi biberonul, tetina şi celelalte componente în apă caldă amestecată cu detergent apoi clătiţi în apă curată. Se recomandă sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi sau un sterilizator pentru microunde sau în soluţie sterilizatoare. Nu sterilizaţi biberonul direct în cuptorul cu microunde ci numai în sterilizatorul pentru microunde. Înainte de prima utilizare introduceţi biberonul şi restul componentelor în apă clocotită pentru 5 minute. Nu se recomandă sterilizarea repetată în apă, poate afecta transparenţa biberonului. Nu expuneţi tetina direct la soare sau la o sursă de caldură. A se folosi NUMAI sub supravegherea unui adult.

Perie de păr şi pieptene: Făcute special pentru a vă uşura pieptănarea copilului dumneavoastră. Dinţii pieptenului sunt moi pentru a aluneca mai bine prin părul copilului.
Instrucţiuni de folosire: Spălaţi-l cu apă călduţă şi săpun moale sau şampon de copii după care scuturaţi-l bine. Produsul se foloseşte NUMAI de către adulţi şi va fi ţinut departe de copii!

Suzeta: Creată pentru confortul copilului. Cu tetina igienică de silicon. Instrucţiuni de folosire: Verificaţi suzeta imediat după fiecare folosire. Spălaţi-o cu apă caldă şi detergent sau dezinfectaţi-o cu soluţie sterilizatoare sau în maşina de spălat vase pe raftul de sus. Nu încercaţi să o desfaceţi! Păstraţi-o în locuri ferite de umezeală şi acoperite. Nu o spălaţi cu detergenţi sau solvenţi chimici puternici. Verificaţi tetina înainte de fiecare folosire în special după ce copilul are dinţi. Trageţi de tetina în toate direcţiile şi la cel mai mic semn de slăbiciune aruncaţi-o. Nu ataşaţi de suzetă panglici sau şnururi deoarece ar putea sufoca bebelusul. Nu puneţi suzeta în contact cu dulciuri sau medicamente aceasta  poate duce la carii dentare.  Nu lasaţi suzeta în lumina directă a soarelui sau în apropierea surselor de căldură şi nu lăsaţi suzeta în soluţie sterilizatoare mai mult decât este recomandat deoarece asta ar putea duce la slăbirea suzetei. Înainte de prima folosire fierbeţi suzeta în apă clocotită timp de 5 minute apoi stoarceţi-o bine pentru îndepărtarea în întregime a apei. Acestea trebuie facute din motive de igienă. Curăţaţi suzeta după fiecare folosire. Înlocuiţi suzeta lunar sau la maxim două luni din motive de igienă şi siguranţă. Dacă suzeta este mestecată de copil nu vă panicaţi sunt special concepute să nu poată fi înghiţită şi să se poată corecta rapid o astfel de situaţie. Îndepărtaţi suzeta cu grijă şi atenţie. Păstraţi capacul suzetei departe de vecinatatea copilului.

Biberonul de medicaţie: Înainte de fiecare folosire desfaceţi-l şi sterilizaţi-l prin fierbere în apă clocotită sau la sterilizator. Biberon pentru administrarea de medicamente este recomandat încă de la naştere. Acest biberon este un produs inovator, foarte uşor de umplut şi curăţat. Este în formă de suzetă şi îl face uşor de acceptat de copil. Nu este o suzetă în consecinţă nu îl folosiţi ca atare! Pentru folosire umpleţi biberonul cu medicament până la nivelul dorit. Ataşaţi apoi tetina şi îl puteţi folosi ca pe un biberon normal. Capacitate: 16 ml.

Unghiera: Unghiera cu margini rotunjite adaptată unghiilor delicate ale bebeluşului.

Forfecuţa. Forfecuţa pentru îngrijirea pielii şi a unghiilor delicate ale bebeluşilor. Cu margine de tăiere fină. Cu vârfuri rotunde.

Standard conform EN 14350; Produs fabricat din materiale non toxice, fără Bisphenol - BPA Free

Scrie un review

SCRIE UN REVIEW