Bright Starts - 9019 Primul meu telefon cu clapeta - Start your Senses

Fii primul care evalueaza acest produs.

  Cod 9019
In stoc
29 RON

Pretul include TVA

Atentie! Va rugam sa verificati telefonic sau prin email disponibilitatea produsului, inainte de a efectua comanda. Stocurile afisate au caracter orientativ si se pot modifica.

 

Detalii

Primul telefon cu clapeta al bebelusului este o adevarata sursa de distractie pentru micut! Luminitele, sunetele vesele, culorile vii si texturile diferite il vor ajuta pe micut in dezvoltarea simturilor. Jucaria face parte din colectia Start Your Senses – colectie specializata in stimularea vizuala, tactila si auditiva a bebelusului. Contrastele puternice, texturile foarte diferite si zgomotul activat de miscarile bebelusului il vor ajuta sa exploreze relatia cauza-efect si sa identifice formele diferite.

 

Caracteristici:

4 butoane care se aprind si scot sunete amuzante cand sunt apasate Oglinda sigura pentru bebelusi il va ajuta pe micut sa se auto-descopere Inelusul cu jucarii atasate are culori contrastante Contrastele puternice, texturile diferite si imaginile viu colorare vor ajuta la stimularea vizuala si tactila a bebelusului

 

Varsta: 3 luni+

Jucaria este confectionata din materiale non-toxice, nu contine BPA

Jucaria este conforma cu standardele de siguranta ASTM F-963

Scrie un review

SCRIE UN REVIEW